It looks like you are using an older version of Internet Explorer which is not supported. We advise that you update your browser to the latest version of Microsoft Edge, or consider using other browsers such as Chrome, Firefox or Safari.

Migrena je zapletena in večplastna možganska motnja, zato je toliko bolj pomembno, da osebe z migreno sodelujejo pri zdravljenju. V prispevku boste izvedeli, kako dnevnik glavobola enostavno izpolniti in zakaj je pravzaprav koristno, da le-tega  dosledno izpolnjujete.

Curated Tags

Dnevnik Glavobola (Migrene)

Dnevnik glavobola je v pomoč bolnikom pri beleženju glavobolov, za dnevno označevanje vseh značilnosti glavobola in zdravil za lajšanje glavobola.

V dnevnik vnašajte značilnosti vaših glavobolov ter imena vseh zdravil, ki jih jemljete za preprečevanje akutnega glavobola in/ali za preventivno zdravljenje. S pomočjo izpolnjenega dnevnika bo zdravnik lažje opredelil za katero vrsto glavobola trpite. Na ta način se boste lahko dogovorili za najustreznejše zdravljenje, zato bodite pri izpolnjevanju dnevnika dosledni. Dnevnik glavobolov je tudi vodič za učinkovito obvladovanje migrene, kjer boste našli koristne informacije, kako premagati migreno.

* Dnevnik glavobola je, v okviru Združenja MIGRENA, pripravila prim. prof. dr. Bojana Žvan, dr. med., višja svetnica, specialistka nevrologije, iz Nevrološke klinike Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani.