It looks like you are using an older version of Internet Explorer which is not supported. We advise that you update your browser to the latest version of Microsoft Edge, or consider using other browsers such as Chrome, Firefox or Safari.

Ob prvem obisku naših spletnih strani, boste obveščeni o možnosti prejema oz. namestitve piškotkov v vaš brskalnik. S klikom na gumb “soglašam” potrdite vašo odločitev o tem ali piškotke želite prejeti ali ne. Šele ko boste s klikom na gumb “soglašam” potrdili vašo odločitev glede namestitve piškotkov, bo naša spletna stran le- te tudi uporabila. V primeru, da kasneje želite vašo odločitev spremeniti in zavrniti takšno obdelavo vaših podatkov, nam to prosimo sporočite po elektronski pošti na: [email protected].

Več informacij:

Naše spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Piškotke lahko kadarkoli odstranite ali brskalnik nastavite tako, da ne dovoli njihove namestitve.

Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009.

Seznam uporabljenih piškotkov

Piškotek Trajanje Opis
_gat 10 minut Statistika ogledov strani
_ga 2 leti Statistika ogledov strani
UID obstojen Analitičen piškotek podjetja iPROM za spremljanje obiska na spletni strain in optimizacijo spletnih akcij. Koda zbira URL spletne strani, User-Agent string, randomiziran uporabnikov ID, IP uporabnika, resolucijo uporabnikovega zaslona. Podatki zbrani prek piškotka so na voljo podjetju iPROM.

Nadzor piškotkov

O uporabi piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako lahko večino brskalnikov nastavite tako, da piškotkov ne sprejemajo.

Izbriši piškotke

Za informacije o zmožnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve brskalnika.