It looks like you are using an older version of Internet Explorer which is not supported. We advise that you update your browser to the latest version of Microsoft Edge, or consider using other browsers such as Chrome, Firefox or Safari.

Dnevnik glavobola

Dnevnik Glavobola (Migrene)

Dnevnik glavobola je v pomoč bolnikom pri beleženju glavobolov, za dnevno označevanje vseh značilnosti glavobola in zdravil za lajšanje glavobola.

V dnevnik vnašajte značilnosti vaših glavobolov ter imena vseh zdravil, ki jih jemljete za preprečevanje akutnega glavobola in/ali za preventivno zdravljenje. S pomočjo izpolnjenega dnevnika bo zdravnik lažje opredelil za katero vrsto glavobola trpite. Na ta način se boste lahko dogovorili za najustreznejše zdravljenje, zato bodite pri izpolnjevanju dnevnika dosledni. Dnevnik glavobolov je tudi vodič za učinkovito obvladovanje migrene, kjer boste našli koristne informacije, kako premagati migreno.

* Dnevnik glavobola je, v okviru Združenja MIGRENA, pripravila prim. prof. dr. Bojana Žvan, dr. med., višja svetnica, specialistka nevrologije, iz Nevrološke klinike Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani.

Vodnik za pogovor z zdravnikom

Vodnik za pogovor z zdravnikom

Ni vedno preprosto natančno pojasniti zdravniku, kako migrena vpliva na vas in po pogovoru se vam lahko zdi, da zdravnik ne razume, kako huda je vaša težava.

Ko se o svoji migreni pogovarjate z zdravnikom, morate vedeti tri ključne stvari: število napadov in število migrenskih dni, na katere vpliva migrena, zdravila za zdravljenje migrene, ki jih jemljete in kako migrena vpliva na vaše življenje.

Vodnik za pogovor z zdravnikom vam lahko pomaga oblikovati bolj informativen in produktiven pogovor o migreni.

repair

Migraine Buddy

Več kot samo dnevnik migrene

Migraine Buddy* pomaga uporabnikom zapisovati in prepoznati sprožilne dejavnike, simptome, pogostost, trajanje in intenzivnost bolečine ter lokacijo napadov migrene, pa tudi druge dejavnike, povezane z načinom življenja in morebitnimi zdravili. Aplikacija, potem ko vanjo vnesete podatke, izdela natančen in pregleden povzetek, ki ga lahko prinesete s seboj na naslednji obisk pri zdravniku.

* Aplikacijo zagotavlja družba Healint Pte. Ltd., ki je tudi njen lastnik.